Proiectie Concert: Radiohead 93 Feet East Gig

•  

Acum 10 ani pe 16 ianuarie 2008, Radiohead tocmai lansase cu cateva luni inainte albumul In Ranibows pe care au decis in ultimul moment sa-l incarce gratuit pe internet. Cateva luni mai tarziu au scris spontan pe site-ul lor ca vor canta tot albumul gratuit intr-un magazin de muzica din Londra: Rough Trade East, intrarea facandu-se pe principiul primul venit primul servit. Oricat de spontan si de intim s-ar fi vrut concertul, in fata magazinului au aparut infruntand frigul peste 1.500 de oameni, cei care reusisera sa intre gasindu-l pe Thom Yorke scotocind printre discurile magainului, unii intrand in vorba cu el. Cand era destul de clar ca nu vor incapea toti, a venit si politia care a stricat petrecerea anuland pe loc evenimentul. In disperare de cauza, concertul a fost nevoit in cele din urma sa fie mutat ceva mai incolo in 93 Feet East Bar.

Cu ocazia a fix zece ani de la acest concert spontan de lansare al albumului In Rainbow de pe 16 ianuarie 2008, il proiectam marti 16 ianuarie 2018 integral la bar, asa cum a fost si transmis live pe webcam, la acea ora.

Intrarea si spiritul sunt libere, fara rezervari, first-come, first-served

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1682739075105367/

Postat în:

Barul Trei Betivi


Anti Craciunul 2.0

•  

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu-mi fac niciodata brad de Craciun. Nu mai intru in amanunte legate de semnificatia absurd-religioasa a acestei sarbatori comerciale, dar eu cand am ocazia, fac un fel de anti Craciun. O data am sarbatorit in Private Hell cu Radu acum 5 ani la Satan Claus Party cu mai multe trupe de metale. Acum, de cand avem lacasul nostru de cult si anticult, cel mai bun loc de antisarbatoare cre(s)tina este la bar.


Citeste articolul “Anti Craciunul 2.0”

Concert de coveruri la Trei Betivi

•  

Acum 2 saptamani m-a sunat Radu foarte entuziasmat ca e in Oradea si de o jumatate de ora il asculta pe strada pe un tip Austin din America care are super voce si canta intr-un stil propriu foarte misto niste cover-uri.

Asa ca l-am sunat si-am stabilit impreuna cu el sa cante la bar, am fixat sambata seara pe 18 noiembrie. Va canta si incanta la chitara cu niste cover-uri interpretate intr-o stil propriu foarte reusit: Bob Dylan, Ben King, Chris Isaak, Leon Bridges si altele.

Nu va fi intrare, dar va fi bilet optional de iesire, ca de fiecare data.

Pagina evenimentului: http://facebook.com/events/129924717776773/

Postat în:

Barul Trei Betivi